Bloomberg: Apple arendab nõgusaid ekraane ja uusi sensoreid

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Naine vaatab oma mobiiltelefoni Apple'i logo ees Šhangais.
Naine vaatab oma mobiiltelefoni Apple'i logo ees Šhangais. Foto: ALY SONG/REUTERS

Apple on arendamas uue põlvkonna iPhone´i kontseptsioone, seejuures tehakse tööd nõgusate ekraanide ja uute survetundlike sensorite kallal, kirjutab Bloomberg oma anonüümsele firma tegemistega hästi kursis olevatele allikale toetudes.

2014. aasta teises pooles plaanib Apple välja tulla kahe uue mudeliga, millel oleks senisest suurema diagonaaliga vertikaalses suunas nõgus ekraan. Samuti plaanib ettevõte allika sõnul lisada järgmistele iPhone´i mudelitele ka uued survetundlikud sensorid.

Telefonide ekraanidiagonaalideks peaks allikate sõnul olema 4,7 ja 5,5 tolli, lähenedes mõõtudelt nutitelefonide turu globaalse liidri Samsungi 5,7-tollisele Galaxy Note 3-le. Lõuna-Korea ettevõte tuli oktoobris välja maailma esimese nõgusa ekraaniga telefoniga Galaxy Round, mõned nädalad tagasi tuli enda esimese nõgusekraaniga nutitelefoniga G-Flex välja ka LG.

Uued Apple´i seadmed on veel arendamisel ning nende turule toomise plaan ei ole veel kinnitatud, ütles Bloombergi allikas, lisades, et juhul kui tooted siiski müüki jõuavad, on neid oodata ilmselt järgmise aasta kolmandas kvartalis.

Apple ei soovinud Bloombergile kuuldusi kommenteerida.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles