Valitsus suurendaks struktuuritoetusi tööhõivele ja ettevõtlusele

Veiko Pesur
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vastavalt Euroopa Liidu struktuurivahendite rakenduskavade muudatusettepanekutele suunatakse täiendavalt 100 miljonit krooni eurotoetusi tööturuvaldkonda.
Vastavalt Euroopa Liidu struktuurivahendite rakenduskavade muudatusettepanekutele suunatakse täiendavalt 100 miljonit krooni eurotoetusi tööturuvaldkonda. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Valitsus kiitis heaks muudatused riikliku struktuurivahendite kasutamise strateegia 2007-2013 valdkondlikes rakenduskavades, mis võimaldavad suurendada tööhõivele ja ettevõtlusele ning regionaalse tähtsusega transpordi infrastruktuurile aastatel 2010-2011 välisvahenditest tehtavaid kulutusi.


Vastavalt Euroopa Liidu struktuurivahendite rakenduskavade muudatusettepanekutele suunatakse täiendavalt 100 miljonit krooni eurotoetusi tööturuvaldkonda, 764 miljonit krooni ettevõtluse valdkonda ja 150 miljonit krooni transpordi infrastruktuuri arendamisse, teatas valitsuse kommunikatsioonibüroo. Lisaks täpsustatakse ja täiendatakse rakenduskavade sõnastust uute ja kohandatud toetusmeetmete käivitamiseks. Valitsuse heakskiidu järel on muudatuste jõustumiseks vajalik ka Euroopa Komisjoni heakskiit.

Rakenduskavade muudatusettepanekutega ei muudeta programmiperioodil 2007-2013 Eestile kasutada olevate struktuurivahendite - Euroopa Sotsiaalfondi, Euroopa Regionaalarengu Fondi ja Ühtekuuluvusfondi - kogumahtu, mis on 53,3 miljardit krooni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles