Ryanairi juht tunnistas vigu ja lubas muutusi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ryanairi juht Michael O'Leary tunnistas, et on teinud ettevõtte juhtimisel vigu.
Ryanairi juht Michael O'Leary tunnistas, et on teinud ettevõtte juhtimisel vigu. Foto: AFP / Scanpix

Ryanairi juht Michael O’Leary tunnistas pärast järsku aktsiahinna langust, et ta on teinud vigu ja ettevõte peab pärast 20 aastat «hullumeelset jooksmist» muutuma.

Ryanairi aktsionärid kurdavad ettevõtte kehva maine üle. Prognoosi järgi langevad kasumid esimest korda viie aasta jooksul. Viimasele kasumihoiatusele järgnenud aktsiahinna langusega kaotas O’Leary ka ise 30 miljonit naela, kirjutab The Guardian.

O’Leary tunnistas, et on teinud vigu ja asub ettevõtet easyJeti järgi ümber tegema. «Ma arvan, et olen teinud palju väikseid vigu. Igaüks kes ütleb, et ta ei tee vigu, on loll. Äris ei ole võimalik vigu mitte teha, kuna sa proovid alati uusi asju,» ütles O’Leary.

O’Leary on muudatused võtnud kokku sõnadega: «Lõpetame inimeste mõttetult närvi ajamise».

Ta tunnistas, et Ryanair on mitmes aspektis easyJetist maha jäänud, kuid ütles, et «kõike, mida easyJet teeb, saame meie teha paremini ja odavamalt».

Ta lubas üles ehitada suurema ja parema Ryanairi, mis hakkab muuseas lendama ka linnale lähemal asuvatesse lennujaamadesse.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles