Baltika käive kasvas oktoobris 5,5 miljoni euroni

Liina Valdre
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Montoni kauplus.
Montoni kauplus. Foto: Baltika

Rõivafirma Baltika oktoobri konsolideeritud käive ulatus 5,48 miljoni euroni, suurenedes eelmise aasta sama perioodiga võrreldes kuus protsenti.

Baltika oktoobri konsolideeritud jaemüük ulatus 5,080 miljoni euroni, mis on kolm protsenti rohkem kui eelmise aasta samal perioodil, teatas ettevõte.

Hulgi- ja e-poe müük suurenes eelmise aasta oktoobriga võrreldes 93 protsenti. Hulgimüügi kasvu mõjutas uute klientide lisandumine Soomes ja Venemaal ning kahe Montoni poe avamine oktoobri alguses Minskis.

Jaemüük suurenes Baltikumis kaheksa protsenti, seal hulgas Eestis 13 protsenti ja Lätis 12 protsenti ning Leedus vähenes kolm protsenti.

Ida-Euroopa turgudel Ukrainas ja Venemaal vähenes müük üheksa protsenti võrreldes eelmise aasta sama perioodiga.

Baltikal oli oktoobri lõpu seisuga 121 kauplust müügipinnaga 23 464  ruutmeetrit, kuu keskmine müügipind suurenes üheksa protsenti võrreldes eelmise aasta sama perioodiga.

Kümne kuu kokkuvõttes ulatus käive ligi 47 miljoni euroni, kasvades eelmise aastaga võrreldes neli protsenti.

Sealhulgas jaemüük oli kokku 43,9 miljonit eurot ning hulgi- ja e-poe müük 3,1 miljonit eurot, mis tähendab 18 protsendi suurust kasvu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles