Elektrilevi tormikahjude hüvitis kajastub detsembris väljastavatel arvetel

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Puud elektriliinidel.
Puud elektriliinidel. Foto: Elektrilevi

Täna kella 13 seisuga oli Elektrilevi voolu tagasi toonud 145 000 majapidamisele. Teadaolevalt on vooluta kodusid veel ligikaudu 6900, kuid see arv kindlasti kasvab, kuna osade madalpingerikete ulatus on veel selgitamisel ja nädalavahetusel võib osa kliente avastada veel suvekodudes toimunud rikkeid, millest võrguettevõte teadlik ei ole.

Kõik hetkeks teadaolevad rikked on kõrvaldatud Hiiu-, Harju-, Jõgeva-, Lääne- ja Ida-Viru ning Jõgeva maakondades. Täna õhtuks prognoositakse viimased katkestused kõrvaldada ka Järvamaal ning homse päeva jooksul Tartumaal ja Saaremaal.

Täna kell 13 saabus tähtaeg, mil määruse järgi peab võrguettevõte erakorralise sündmuse tagajärjel tekkinud rikked kõrvaldama. «Kõik kliendid, kellele me selleks ajaks voolu taastanud ei ole, saavad võrgutasu vähenduse novembrikuu arvel, mis väljastatakse detsembrikuus,» selgitas Elektrilevi klienditeeninduse osakonna juhataja Taavo Randna.

Võrgutasusid vähendatakse majandus- ja kommunikatsiooniministri määruses toodud summades, mis jäävad vahemikku 7,99 kuni 23,97 eurot vastavalt sellele, kui kaua lubatud katkestuste kõrvaldamise aega ületati. Vähenduse määra näeb klient detsembris saadetava arve tagaküljel.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles