Atria Baltic: meie jaoks on kasumisse jõudmine murrangulise tähtsusega

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Atria Eesti juhatuse esimees Olle Horm.
Atria Eesti juhatuse esimees Olle Horm. Foto: Andres Haabu

Atria Balticu müügikäive oli tänavu kolmandas kvartalis 8,5 miljonit eurot, mida on võrreldes möödunud aasta sama ajaga 0,1 miljonit eurot rohkem.

Kolmanda kvartali tegevuskasum Baltimaades oli 0,3 miljonit eurot, kui eelmise aasta kolmandas kvartalis oli Atria Balticu tegevuskahjum 0,4 miljonit eurot.

«Meie jaoks on kasumisse jõudmine murrangulise tähtsusega, mis näitab ettevõtte majandusnäitajate aastatepikkuse negatiivse trendi muutumist positiivseks,» sõnas Atria Eesti ASi juhatuse esimees Olle Horm. «Oleme ettevõtte uue juhtkonnaga näinud märkimisväärset vaeva ettevõtte sisemise efektiivsuse kasvuga ning see on pikaajalise töö tulemus. Usun ka, et kestlik. Edu on toonud just kõrgema lisandväärtusega toodete oluline müügikasv – oleme suutnud pakkuda tarbijatele paremaid valmistooteid, mille kasumlikkus on kõrgem kui nt toorel lihal.»
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles