KPMG asutas advokaadibüroo

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
KPMG Baltics OÜ juhatuse esimees Andris Jegers.
KPMG Baltics OÜ juhatuse esimees Andris Jegers. Foto: Toomas Tatar

Tegevust alustas KPMG Advokaadibüroo, mis teeb koostööd rahvusvahelise audiitor- ja ärinõustamisettevõtte KPMG Eesti haruga.

KPMG Advokaadibüroo asutas ja seda juhib vandeadvokaat Risto Agur ning aktiivselt õigusteenust osutavas büroos töötab hetkel kaks advokaati ja kaks juristi, teatas büroo.

«KPMG Advokaadibüroo eesmärk on pakkuda ennekõike KPMG Baltics OÜ klientidele lisandväärtust läbi kvaliteetse ja tervikliku ja laia äriõigusteenuste valiku. Samuti osutada klientidele tipptasemel piirkondlikku õigusteenust koostöös Balti ja Valgevene KPMG juristide ja advokaadibüroodega ning pakkuda teenuseid ka KPMG globaalse võrgustiku raames,» ütles KPMG Advokaadibüroo juht Risto Agur.

KPMG Baltics OÜ juhatuse esimees Andris Jegersi sõnul on KPMG advokaadibüroo siiski täiesti eraldiseisev ja sõltumatu advokaadibüroo, mis on nii õiguslikult, füüsiliselt kui ka infotehnoloogiliselt selgelt lahutatud KPMG ärinime all tegutsevatest teistest teenusepakkujatest, kuid kliendi soovil saavad erinevad teenusepakkujad osutada ka terviklikku äriteenust.

KPMG Advokaadibüroos töötavad lisaks Agurile advokaat Elvira Tulvik ning juristid Karen Root ja Kati Kruut.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles