Starman: lähiajal tehnoloogilised uuendused telereklaami müüki ei mõjuta

Liina Valdre
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Starman.
Starman. Foto: Postimees.ee

Starmani hinnangul lähiajal saadete järelevaatamist võimaldavad uued teenused telereklaami müüki ei mõjuta, kuid pikemas perspektiivis muutub reklaamimaastik kindlasti.

«Reklaamiandjad peavad kindlasti välja mõtlema uusi lahendusi, et oma tooteid tutvustada,» kommenteeris Starmani juhatuse liige Indrek Ild E24le.

Kindlasti tõuseb Ildi hinnangul sponsorklippide osakaal ning niinimetatud promo bug'ide ja tootepaigutuse tähtsus.

«Maailmas on uus trend, et on võimalik väga täpselt ja sihitult reklaami müüa ka «ajamasina» sarnastes toodetes ilma, et konkreetset saadet segada. Maailmas on olemas ka näited, kus sarnaseid tooteid on võimalik tellida endale kas tasuta koos reklaamidega või tasu eest ilma reklaamideta,» selgitas Ild.

Samasugused võimalused on Ildi sõnul ka videolaenustes ja mujal. «Usun, et tänapäevane reklaamitööstus on paindlik ja käib ajaga kaasas.»

«Suurim põhimõtteline muutus saab olema see, et on inimese vaba valik, kas kulutada vaba ja veetmisele vähem aega ja vaadata reklaame või maksta rohkem ja veeta aega ilma reklaamideta,» nentis Ild.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles