Deloitte asutab Eestis advokaadibüroo

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Deloitte advokaadibürood asub juhtima vandeadvokaat Rait Kaarma.
Deloitte advokaadibürood asub juhtima vandeadvokaat Rait Kaarma. Foto: Deloitte

Maailma üks suurimaid audiitorfirmasid Deloitte avab Eestis Deloitte Legali kaubamärgi all tegutseva advokaadibüroo.

Deloitte Eesti juhtivpartner Veiko Hintsovi sõnul on advokaadibüroo loomine tingitud aja ja turu nõudest. «Nii Läänemere piirkonnas kui mujal maailmas on audiitorfirmad juba sisenenud õigusabi teenuste turule, Eesti on lähiregioonis üks viimaseid, kus sarnane protsess on praegu toimumas,» märkis Hintsov.

Deloitte Eesti maksu- ja juriidilise valdkonna juhi Mait Riikjärve tähendusel on advokaadibüroo asutamine loogiline samm teenuseliikide arengus ja vastab klientide üha suurenenud ootustele saada kvaliteetset maksu- ja õigusabi teenust ühe kaubamärgi alla koondunud teenuseosutajatelt.

«Audiitorfirma ja advokaadibüroo teenus põhineb usaldusel ning võimalik huvide konflikt saab olema välistatud tuginedes Deloitte’i rahvusvahelistele riski- ja kliendi aktsepteerimise reeglitele,» lausus Riikjärv.

Vandeadvokaat Rait Kaarma on tegelenud õigusabiteenuse osutamisega üle kümne aasta ja töötanud varasemalt mitmes tuntud advokaadibüroos.

Deloitte käivitas advokaadibüroo Leedus 2008. ja Lätis 2010. aastal, mõlemas büroos töötab kümmekond advokaati.

Eestis ulatus AS Deloitte Audit Eesti ja AS Deloitte Advisory käive möödunud majandusaastal kokku 2,2 miljoni euroni. Teenuste lõikes kasvas enam maksu- ning finantsnõustamise käive. Deloitte alustas Eestis tegevust 1996. aastal ning annab täna tööd ligi 50 inimesele.

Deloitte’s töötab ligi 200 000 konsultanti 170 riigis. Ettevõte pakub klientidele audiitor- ja riskihaldamisteenuseid, juhtimis-, finantsnõustamis- ning maksu- ja juriidilisi konsultatsioone.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles