Galerii: Advokaadibüroo Aivar Pilv 20. sünnipäev

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Advokaadibüroo Aivar Pilv tähistas möödunud reedel 20.tegutsemisaastat klientidele ja koostööpartneritele Tallink Spa & Conference Hotels konverentsikeskuses korraldatud konverentsi «Õigus ongi elu ise» ja sellele järgnenud piduliku vastuvõtuga.

Juhtivpartner Aivar Pilv  tänas avakõnes kõiki kliente ja koostööpartnereid  meeldiva ja pikaajajalise koostöö eest, mis on  võimaldanud bürool tõestada oma  usaldusväärsust ning oskusi erinevate keeruliste  õigusküsimustega tegelemisel, õiguspraktika aktiivsel kujundamisel paarikümne aasta jooksul.     

Aasta  Ettevõtja 2012  Chemi-Pharm asutaja  Ruth Oltjer ettekanne puudutas piirideta äri  ning erinevaid  traditsioone ja kultuure,  tõekspidamisi, millega ettevõtja peab kirevas maailmas arvestama. Euroopa Parlamendi saadik Ivar  Padar heitis oma ettekandes  pilgu Eesti  ajaloolisele esindatusele parlamentaarsetes  institutsioonides ning  analüüsis EL tänaseid arenguid, finantspoliitikat  ning selle kujundamise olulisi põhimõtteid Eesti  seisukohalt.  Äripäeva peatoimetaja Meelis Mandel selgitas  Äripäeva  põhimõtteid  uudiste, faktide käsitlemisel ning põhjuseid, miks  teatud  juhtudel nendest tekkivad vaidlused kohtusse jõuavad ning kuidas  väljaanne eelnevalt püüab neid selgitada  ja   lahendada. Linnateatri näitleja Allan Noormets mõtiskles oma töös advokaadi  rolli  ja selle karakteri kujunemise  üle  18  aastase  kogemuse  alusel  Eesti tuntud teleseriaalist «Õnne 13»  advokaat Georg Sumbergi osatäitmise  kaudu.

Advokaadibüroo Aivar Pilv tegutseb alates veebruarist 1993, ettevõttel on esindus nii Tallinnas kui Tartus. Advokaadibüroo omab Balti koostöölepingut advokaadibüroodega Fogels, Vitols & Paipa (Läti) ja Balčiūnas & Grajauskas (Leedu). Alates 2002.a kuulub Advokaadibüroo Aivar Pilv rahvusvahelisse advokaadibüroode ketti TAGLaw.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles