Kehtna vald võtab põhikooli remontimiseks 950 000 eurot laenu

Liina Valdre
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Europerifeeria laenukulud taas tõusuteel.
Europerifeeria laenukulud taas tõusuteel. Foto: Margus Ansu

Kehtna vallavalitsus võtab 950 000 eurot investeerimislaenu, mille eesmärgiks on finantseerida Kehtna põhikooli rekonstrueerimise esimese etapi ehitustöid, omanikujärelevalve teenuse ostmist ning sisustuse soetamist.

Hanketeatest nähtub, et laenu kasutamise eesmärk on ehitustegevuse finantseerimine, sisustuse ostmine ning muud objektiga seonduvad kulud.

Laenuhankele pakkumise esitamise tähtaeg on 5. november.

Uudisteagentuur BNS kirjutas augustis, et Kehtna vald soovib lähema nelja aasta jooksul läbi viia põhikooli õppehoone rekonstrueerimistööd, mille käigus kolitakse õppehoonesse Kehtna raamatukogu ning rekonstrueeritakse spordisaal.

Koolimaja rekontrueerimistööde eeldatav maksumus on kokku 1,6 miljonit eurot ning tööde läbiviimiseks kuulutas vald välja riigihanke, millele tähtajaks esitas taotluse vaid üks ettevõte, ütles valla planeerimise ja ehituse spetsialist Tiina Satsi toona.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles