Teletorni juhi kohale kandideerib 60 inimest

Raigo Neudorf
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna teletorn.
Tallinna teletorn. Foto: Toomas Huik.

SA Tallinna Teletorn juhi leidmiseks korraldatud konkursile laekus 60 sooviavaldust, märkis teletorni haldava AS Levira finantsdirektor Aare Siimon.


«Hetkel töötame laekunud avaldustega edasi. Nende seas on päris tugevaid kandidaate. Ise jäime konkursi tulemustega rahule,» lisas Siimon, kelle sõnul hetkel siiski täpselt teada pole, millal uus juht ametisse astub.



Mis puudutab Tallinna teletornil ees seisvat uuenduskuuri, on selleks välja kuulutatud kaks hanget.



Ehitus- ja renoveerimistööde hankele laekus kaheksa pakkumist ning kõigi pakkujate puhul on tegu tuntud Eesti ehitusettevõtetega.



Siimoni sõnul jäid kõnealuse hanke pakkumised vahemikku 88-104 miljonit krooni. Hetkel toimuvad hankel osalevate firmadega veel viimased tööde tingimusi ja mahte puudutavad täpsustused.



Samuti on välja kuulutatud hange järelevalve ja tellijapoolse ehitusööde projektijuhi leidmiseks, kuhu laekus kaks pakkumist.



Siimoni sõnul loodetakse lähima kuu jooksul kindlasti ka juba reaalsete ehitus- ja renoveerimistöödega alustada.



SA Tallinna Teletorn uue juhi ülesandeks esimesel tegevusaastal saab kogu teletorni uuenduskuuri koordineerimine ning meeskonna moodustamine.



Aare Siimoni hinnangul hakkab SA Tallinna Teletorn tööd andma 16-25 inimesele, sõltuvalt hooajast. Renoveeritud teletorn on kavas avada järgmise aasta juunis.


Kommentaarid
Copy
Tagasi üles