Eesti puhkamisvõimalustega tutvumine viidi Facebooki

Hetlin Villak-Niinepuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Puhkus.
Puhkus. Foto: SCANPIX

EAS Turismiarenduskeskus lõi Eestis puhkamise võimaluste tutvustamiseks ja siseturismi toetuseks suhtlusvõrgustikku Facebook konto Puhka Eestis.

Kontolt leiavad infot vaatamisväärsustest, sündmustest, erinevatest turismisihtkohtadest ja pakkumistest nii loodus-, kultuuri, tervise- kui aktiivse puhkuse harrastajad. Esimestel avamisnädalatel liitus Puhka Eestis kontoga üle 2400 fänni.

Ettevõtluse Arendamise Sihtasutuse (EAS) Turismiarenduskeskuse direktori Tarmo Mutso sõnul on Facebook eestlaste seas üha enam populaarsust koguv ja kommunikatsioonikanalina olulisemaks muutuv suhtlusvõrgustik, mistõttu oli sinna konto loomine asjade loomulik käik.

«Facebook koondab aktiivseid inimesi, kes kindlasti peavad lugu Eesti-sisesest reisimisest ja uute puhkusepaikade avastamisest ning meile oli oluline luua lisaks spetsiaalsele veebisaidile puhkaeestis.ee ka interaktiivset suhtlust võimaldav kommunikatsioonikanal,» selgitas Mutso.

Mutso sõnul muutub Eestis puhkamine aasta-aastalt üha populaarsemaks ja vaba aja veetmise võimalused mitmekülgsemaks ning seetõttu on oluline aktiivne ja vahetu tagasiside ka otsese sihtrühmaga.

Puhka Eestis Facebooki lehelt leiab Tarmo Mutso sõnul hulgaliselt huvipakkuvat informatsiooni Eesti erinevate vaatamisväärsuste, sündmuste ja siseturismi uudiste kohta.

«Kindlasti on Eestimaal mitmeid selliseid paiku, mida paljud pole külastanud või millest paljud kuulnudki pole ning me püüame Puhka Eesti konto kaudu neid kohti tutvustada, et innustada inimesi rohkem oma kodumaal ringi reisima,» sõnas Tarmo Mutso ning lisas, et fännidel on võimalik ka ise aktiivselt Eestis pakutavate puhkamisvõimaluste ja toredate paikade teemal kaasa rääkida, postitades foorumisse oma positiivseid reisimuljeid, -kogemusi ja fotosid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles