Inimesed jooksevad tormi bussipiletitele

Raigo Neudorf
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eurolines'i buss.
Eurolines'i buss. Foto: Liis Treimann.

Eurolines kaubamärgi all opereeriva MootorReisi ASi juhatuse esimees Hannes Saarpuu tunnistas, et vulkaanituha tõttu ära jäänud lennureisid on klientidega täitnud ettevõtte erinevad bussiliinid.


«Jah, meie äri on see mõjutanud päris oluliselt,» vastas Saarpuu küsimusele, kas tuhapilve jõudmine Baltimaade kohale ning sellest tingitud lennuliikluse peatumine on kasvatanud ka bussifirma klientide hulka.



Tema sõnul on olnud klientide poolne huvi sedavõrd suur, et alates hommikust on ülekoormatud olnud ettevõtte broneerimissüsteem, mis raskendab omakorda klientide teenindamist.



Samuti olid Eurolines'i Riia ja Tallinna kassades pikad järjekorrad ning käed-jalad on tööd täis ka bussifirma kõnekeskuse töötajail.



«Müügipunktides on seis selline, nagu oleks meil käimas väga suur müügikampaania,» lisas Saarpuu.



Huvi bussipiletite vastu on olnud sedavõrd suur, et näiteks Riia-Tallinna liinil on täna jäänud kümneid inimesi Riias bussist maha.



«Võib-olla veel mõnel väljumisel kohti on, aga ma arvan, et lähipäevadel on praktiliselt kõik bussid kas täis peaaegu täis,» tõdes ettevõtte juht, kelle sõnul on suur nõudlus nii Tallinna-Riia kui ka Riia-Vilniuse liinidel.



Tallinna-Riia vahet sõidavad Eurolines'i bussid seitsmel korral päevas, Riia-Vilniuse vahet neljal korral.




Kommentaarid
Copy
Tagasi üles