Raske aeg paneb firmajuhid töötajate autosõite jälgima

Marti Aavik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Caro / Scanpix

Kitsam aeg majanduses paneb firmajuhte kontrollima, kas kõik kulud on sihipärased, mis kasvatab autode jälgimise teenust pakkuvate firmade käivet.


GSMvalve Balti riikide juht Risto Eelmaa kinnitab, et nende firmas näitab tugevat kasvu GSM-autovalve ehk ettevõtete autode jälgimise toode, kirjutab

Äripäev

.

«Just majanduslanguse ajal huvitab firmajuhte enam, mis sõite nende töötajad teevad ning kas kõik töötajad on maksimaalselt tööga hõivatud,» kommenteeris Eelmaa. Ta möönis, et turvamüügimeeste töötasu on hakanud suurenema.

Müügikoolitaja Ekke Lainsalu sõnul on väga hea mõte paigaldada müügimehe autole jälgimissüsteem, et teada, kus ta tegelikult viibib.

Lainsalu sõnul väitis üks tema klient, et pärast jälgimisseadme lisamist kahanesid tema müügimeeste bensiiniarved kaks korda.

Lainsalu paigaldas ka iseenda autole jälgimisseadme, sest ta ei viitsi sõidupäevikut pidada, ent jälgimisseadme infot saab esitada maksuametile.

Turvalahendusi pakkuva Oskando müük on aastataguse ajaga võrreldes kahekordistunud, ettevõtte juhatuse liikme Kristi Hakkaja sõnul on põhjuseks kulude kokkuhoid ettevõtetes, eriti kalli bensiini kulu jälgimine, aga ka vajadus takistada vargusi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles