E24 sai aastaseks

Kaja Koovit
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sünnipäev.
Sünnipäev. Foto: PantherMedia / Scanpix

Täna aasta tagasi alustas koostöös Postimehega Eestis tegevust Põhjamaade suurim majandusportaal E24.


Selle aasta sisse on mahtunud palju õnnestumisi ja nagu ikka elus, ka mõned kehvemad päevad. Tõeliselt hea meel on mul selle üle, et teie, kallid lugejad, olete meid selle aasta jooksul väga hästi vastu võtnud.

Meie nädala lugejate arv on kasvanud ülespoole 200 000 piiri, mis tähendab, et oleme endale aasta tagasi võetud eesmärgi suutnud täita.

Suurima täiendusena on meie uudistevalikusse lisandunud Briti majanduslehe Financial Times uudised.

E24.ee uudiste igapäevase kajastamise eest vastutavad majandusajakirjanikud Andrus Karnau, Sirje Niitra, Gert D. Hankewitz, Laura Raus, Raigo Neudorf, Marina Lohk, Siiri Erala ja turundusuudiste toimetaja Hetlin Villak, samuti annavad oma panuse majanduse välisuudiste vahendajad Mari Kamps ja Hendrik Vosman.

Aitäh teile, kallid lugejad, et olete selle aasta meiega koos olnud, meid toetanud, vajadusel ka kritiseerinud ning heade mõtetega abiks olnud!

Kaja Koovit
E24 peatoimetaja

Lisaks Eestile tegutsevad E24 portaalid Norras, Rootsis, Prantsusmaal ja Hollandis.
E24 kuulub Norra Schibstedi meediagruppi. Lisaks E24.ee-le kuuluvad Eestis Schibstedi kontserni muuhulgas Kanal2, Postimees ja Kroonpress.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles