Levada ootab kohtu otsust saneerimispalvele

Gert D. Hankewitz
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viktor Levada.
Viktor Levada. Foto: Toomas Huik

Metallitöötleja OÜ Levadia Metall omanik Viktor Levada ootab hiljemalt mai alguses laekuvat kohtuotsust, mis paneb paika, kas raskustes ettevõte saneeritakse või mitte.

Saneerimisplaanidest teatas Levada juba veebruaris, märkides siis, et firma päästmist taotletakse pääsemiseks SEB 60 miljoni kroonisest nõudest.

1. aprillil jõudis saneerimismenetlus niikaugele, et kohtule esitati saneerimiskava, mille heaks kiitmiseks või tagasi lükkamiseks on aega 30 päeva.

Levadia Metalli juhtkond usub, et kulude kokkuhoiu, lisategevussuundade kokkutõmbamise ja saneerimismenetluses kasutusele võetavate muude abinõude rakendamise tulemusena on võimalik tagada ettevõtte jätkusuutlik tegevus, kaitstes võrdselt kõigi võlausaldajate huve.

Firmal oli eelmise aasta 30. novembri seisuga 996,9 miljonit krooni eest käibevara ja 502,4 miljonit krooni eest lühiajalisi kohustusi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles