Valemivihikute tootja kinkis juubeli puhul koolidele tasuta vihikuid

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Firma Realister valemivihikud lähevad nüüd juba ka ekspordiks.
Firma Realister valemivihikud lähevad nüüd juba ka ekspordiks. Foto: Toomas Huik

Valemivihikute tootja Realister koostöös Junior Achievement Eestiga andis välja tasuta majandus- ja ettevõtlusvihiku põhikooli- ja gümnaasiumiastme õpilastele. Enam kui 120-sse Eesti kooli saadeti kokku 7000 vihikut.

Sel sügisel tähistab osaühing Realister oma ettevõtte peamise brändi – Valemivihiku – 10ndat sünnipäeva.

«Juubeliaasta puhul võtsime ülesandeks anda ka omapoolne panus majandus- ja ettevõtlusõppe edendamisse ning samuti tänada õpetajaid ja JA Eesti meeskonda nende olulise panuse ja pühendumise eest, innustades ettevõtlikke noori suurtele tegudele,» rääkis Realister OÜ ärijuht Kristjan Kaer.

Õpilasfirma alustas esialgu matemaatika ja füüsika ainevihikute tootmisega. Tänaseks on turule toodud 10 erineva õppeaine Valemivihikud, lisandnud on Algklasside Valemivihikud, mis on mõeldud esimeses kooliastmes õppijatele ning alates 2008. aasta sügisest jagatakse ülikoolides tasuta ZeBlox-nimelisi tudengivihikuid.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles