Uus tase siinsetes kampaaniates: Solarisse kolib nädalaks elama «Katsejänes»

Hetlin Villak-Niinepuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Katsejänes
Katsejänes Foto: Solaris

«Katsejänes» on osa Solarise pühadekampaaniast, kus jänese rolli etendav inimene pannakse nädalaks ajaks keskusesse elama ja ööbima. 

Alates sellest reedest kolib Solarisse eksperimenti läbi viima heatahtlik Katsejänes, kes elab ja ööbib keskuses terve nädala.

Tegemist on Eestis esmakordse eksperimendi ja kampaaniaga, mille raames niivõrd pikaks ajaks kuskile inimene elama paigutatakse.

«Eksperimendi põhieesmärgiks on vaadata, kas Solarises on võimalik nädal aega lahedasti ära elada ning anda inimestele võimalus sellele seiklusele nii kohapeal kui Facebookis ja Solarise veebilehel kaasa elada,» ütles Solarise turundusjuht Georgi Viies.

Antud ideega tuli Viiese sõnul Solarise juurde agentuur Yell. «Teostuse taga on lisaks neile nii Solaris ise kui teised head partnerid. Kuna Solarises elamine ei ole mingilgi moel sunniviisiline vaid "katsejänese" enda vaba tahe, siis loodame sellele igati positiivset vastukaja.»


Kuni 9. aprillini toimuva eksperimendi käigus on jänesel iga päev uus heatahtlik üleskutse, mille puhul korjab ta inimestelt allkirju lubadusega vastavalt konkreetsele päevale näiteks teisi kiita, naabrile kingitus teha või ületada teed ainult rohelise tulega.


«Loodetavasti suudab Katsejänes saada tuhanded Eesti inimesed pühade ajal ja sellele järgneval nädalal panna igapäevasest rohkem häid asju tegema,» ütles Solarise Viies.

Viiese sõnul jälgib ta ka ise huviga, kuidas tuleb Katsejänes toime Solarises kaheksa päeva järjest elades.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles