Laulasmaa spaa lähebki pankrotti

Sirje Niitra
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Laulasmaa spaakompleks.
Laulasmaa spaakompleks. Foto: MARINA PUSHKAR/PM/EMF

Laulasmaa Resort viis ettevõtte püsivat maksejõuetust tunnistades Harju maakohtusse avalduse pankrotimenetluse algatamiseks.


«Maksejõuetuse põhjustas prognoositust väiksem müügitulu, mille põhjuseks üldine majandusolukord ja viimase aasta ebarahuldavad majandustulemused,» ütles tegevjuht Jukka Pietiläinen.



Ta lisas, et alates sügisest 2009 on emaettevõtte AS Fablio ja saneerimisnõustaja pidanud läbirääkimisi investori leidmiseks, et leida võimalus üle elada


plaanitud käibe järsk vähenemine viimasel talvel.

«Kuna seisuga 11. märts polnud läbirääkimised tulemusi andnud, olid selleks ajaks ka tegevuse jätkamiseks vajalikud vahendid ammendatud ja hotelli polnud võimalik enam avada,» rääkis Pietiläinen.

Laulasmaa Resorti kodulehekülge järgides on võimalik saada teavet algatatava pankrotimenetluse ja -halduri kohta. See on eriti oluline nendele, kes on teinud ettemakseid või kelle käes on selle spaa kinkekaarte.

Laulasmaa spaa omanik on kinnisvaraärimees Tõnu Laak, kelle juhtimisel on samas kohas tegevuse lõpetanud juba teine äriühing.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles