Selgusid Suhtekorralduse auhinna konkursi võitjad

Hetlin Villak-Niinepuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Palju sina jood?» kampaania.
«Palju sina jood?» kampaania. Foto: Priit Simson

Täna kuulutas Eesti Suhtekorraldajate Liidu (EPRA) žürii välja Suhtekorralduse auhinna konkursi võitjad. Võitjaid autasustati turundussündmuse Password auhinnatseremoonial.

Parima avaliku sektori projekti auhinna võitis Tervise Arengu Instituudi alkoholi liigtarvitamise vastane kampaania «Palju sina jood?», teatas EPRA.
Tegemist oli uuendusliku ja silmapaistva projektiga, mis sisaldas nii suhtekorralduse kui ka turunduse valdkonna tegevusi.

Parima erasektori projekti auhinna võitis Solarise keskuse ja selle ankurrentnike turuletuleku kommunikatsioonikampaania, kus suhtekorraldustööd juhtis kommunikatsioonibüroo KPMS & Partnerid.


Hoolimata projekti vastakast kuvandist ja avamisjärgselt toimunud ripplae õnnetusest Cinamoni kinosaalis, pälvis Solaris tänu integreeritud kommunikatsioonile, omavahel kombineeritud ja hästiajastatud regulaarsele sõnumivoole laialdase ja valdavalt positiivse meediakajastuse.


Solaris tõusis kolme esimese tegevuskuuga teiseks enimkülastatavaks keskuseks Tallinnas.

Parima kolmanda sektori projekti auhinna võitsid ISU 2010. aasta Euroopa Iluuisutamise Meistrivõistlused, kus suhtekorraldustööd juhtis kommunikatsioonibüroo Jugaste, Liiva & Seimann.


Projekt oli töörohke ja mahukas, suur osa tegevustest toimus rahvusvahelisel tasandil.
Samuti väärib äramärkimist, et projekti tagasiside põhjal oli tegemist läbi aegade kõige paremini korraldatud EMiga.

Parima sisekommunikatsiooni projekti auhinna ja publiku eripreemia võitis ÜhesHingamine Eesti Rahvusringhäälingus.


Projekti puhul väärib esiletõstmist asjaolu, et kõik projekti kaasatud inimesed töötasid vabatahtlikult, tasuta ja neid ühendas tugev meeskonnatunne.

Tänavune Suhtekorralduse Auhinna konkurss oli osavõtjate arvult suurim. Kandideeris 27 tööd, kõigi puhul märkis žürii kõrget professionaalsust ning väga põhjalikku ettevalmistustööd.

Projekte hindas žürii, kuhu kuulusid EPRA juhatuse liikmed ja konkursi eelmise aasta võitjad. Žüriisse kuulusid Inga Jagomäe, Aive Levandi, Krista Männa, Erkki Peetsalu, Indrek Raudjalg, Heikki Sal-Saller, Allar Tankler ja Tiina Urm. Projektide hindamisel lähtuti printsiibist, et huvide konflikti korral konkreetses kategoorias žürii liige ei hääleta.

Suhtekorralduse auhinna konkurss toimub kord aastas, seda korraldab Eesti Suhtekorraldajate Liit.
Konkursi eesmärk on selgitada välja läinud aastal tehtud parimad suhtekorralduse projektid ja kampaaniad, jagada kogemusi ning tunnustada tegijaid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles