Tartu Ülikool plaanib halduspoolel koondamisi

Jüri Saar
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andres Liinat.
Andres Liinat. Foto: Peeter Langovits.

Halduspoolel kulude koomaletõmbamiseks plaanib Tartu Ülikool koondada mõned senise haldusosakonna töötajad, sealhulgas osakonna juhataja Ahto Kallioni. Senise haldusosakonna ning planeeringute ja hangete osakonna baasil luuakse kinnisvaraosakond, mille juhiks saab Erkki Ääremaa.


Planeeringute ja hangete osakonna juhataja Heiki Pa­gel ütles, et tema töö sisu jääb edaspidigi samaks, aga ametinimetus muutub. Selle osakonna töötajad jäävad enamikus ametisse.



Tartu Ülikooli kantsler Andres Liinat ütles eile, et ennatlik on veel nimetada, kui palju senise haldusosakonna inimesi koondatakse. Postimehe toimetusse saabunud vihje järgi on koondatavaid vähemalt 13. Liinat möönis, et ilmselt rohkemgi.



«Muudame töökorraldust nii, et kavatseme rohkem teenuseid sisse osta ja vähem ise teha neid töid, mis pole ülikooli jaoks põhitegevused,» ütles ta. «Need, kelle töö asendatakse sisseostetavate teenustega, koondatakse, teavitused tulevad personaalsed.»



Tulevane kinnisvaraosakonna juhataja Ääremaa ütles, et need töölõigud, kus edaspidi teenust sisse ostetakse, on ehitus, remont, avariitööd ja hooldus.



Liinat kinnitas, et muudatused on kõrgemas juhtkonnas läbi arutatud, otsuste allkirjastamine on nüüd tema pädevuses. Uus kinnisvaraosakond peaks hakkama toimetama aprillis. Kahes ümberkorraldatavas osakonnas on kokku 196 töötajat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles