HP: tavaarvuti ei kao kuskile

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
HP logoga lipp ettevõtte Belgia peakorteri ees.
HP logoga lipp ettevõtte Belgia peakorteri ees. Foto: SCANPIX

HP Eesti juhi Mart Engelbrechti sõnul paneb HP küll järjest enam rõhku tahvelarvutite tootmisele, kuid ei prognoosi süle- ja tavaarvuti kadumist.

Mart Engelbrechti sõnul mõjutab tahvelarvuti võidukäik kodukasutaja turgu ja pakub tehnikafirmale hea võimaluse lisamüügiks, kuid ärisegmendis niipea ülekaalu ei saavuta.

«Peale jõudluse ja mugavuse erinevuse töötab enamus tahvelarvuteid praegu Androidiga, mis ei ühildu peamiselt Windowsil baseeruva korporatiivse IT-struktuuriga. Me toodame küll mõlema operatsioonisüsteemiga seadmeid, aga kui inimene plaanib osta tahvelarvutit ka tööl kasutamiseks, siis üldjuhul peaks ta soetama Windowsiga seadme,» ütles Engelbrecht.

«Eriti suuremates organisatsioonides on kindlad standardid, võrguseaded, tarkvara ja turvanõuded, mis ei pruugi ühilduda. Enne kui ostad suvalise tahvelarvuti, peaks selle firma IT-spetsialistiga kooskõlastama,» lisas Engelbrecht.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles