Millised on Eesti ettevõtjate võimalused välisturgudel?

Kaja Koovit
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tuulelohed.
Tuulelohed. Foto: Corbis/ Scanpix.

Täna analüüsivad ettevõtjad, eksperdid ja poliitikud KUMUs meie ettevõtjate võimalusi välisturgudel.


Eesti Tööandjate Keskliidu aastapäevakonverentsil «Tuulelohe lend 2010 - Eesti ettevõtjate võimalused välisturgudel» esinevad maailmamajadnuse areguid ja meie ettevõtete äritegemise võimalusi erinevatel turgudel puudutavate ettekannetega president Toomas Hendrik Ilves, Euroopa Komisjoni asepresident Siim Kallas, Eesti majanduse eriesindaja Lähis-Ida ja Põhja-Aafrika riikides Nihad Fahmy ning Venemaa Töösturite ja Ettevõtjate Liidu asepresident Dmitri Kuzmin. Valitsuse seisukohti vahendavad rahandusminister Jürgen Ligi ja majandusminister Juhan Parts.

Makromajanduse seisundist annab konverentsil ülevaate Euroopa Komisjoni asepresident ja transpordivolinik Siim Kallas. Tema kõrval osalevad arutelus Eesti Panga nõukogu esimees Jaan Männik, Rahvusvahelise Valuutafondi Balti ja Põhjala riikide peadirektori vanemnõunik Andres Sutt ning Nordea Pank Eesti juhatuse esimees Vahur Kraft, kommenteerib rahandusminister Jürgen Ligi.

E24 vahendab konverentsil räägitavat.


Kommentaarid
Copy
Tagasi üles