EfTENi suurim emissioon märgiti täis

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljar Arakas
Viljar Arakas Foto: Peeter Langovits / Postimees

EfTENi kinnisvarafond kutsub kokku aktsionäride erakorralise koosoleku, et teha ettepanek aktsiakapitali 16,5 miljoni euro võrra suurendada, kirjutab Äripäev.

«See emissioon on läbi aegade EfTENi kinnisvarafondi suurim. Kogu emissiooni maht on täis märgitud,» teatas EfTEN Kinnisvarafondi ASi juhatuse liige Viljar Arakas.

Kinnisvarafondi tänavuse aasta esimese poole aruandes seisis, et fond otsib uusi investoreid, kelle minimaalseks investeeringuks võiks olla 500 000 eurot. Nüüd teatas Arakas, et leitud on viis uut investorit, kes investeerivad 16,5 miljonist umbes poole. Ülejäänud poole paigutavad fondi senised investorid.

Mitte kõik uued investorid ei investeeri pool miljonit eurot – mõni rohkem, teine vähem. Uuteks investoriteks on nii eraisikud kui ka institutsionaalsed investorid. Arakas lisas, et kaks kolmandikku kogu emissiooni mahust tuleb institutsionaalsetelt investoritelt ehk pensionifondidelt.

«Mida ma saan öelda, et tegu on pensionifondidega kolmest Balti riigist: Eestist, Lätist ja Leedust,» lisas Arakas. Kes need täpsemalt on, selle kohta ei saanud ta konfidentsiaalsusnõuete tõttu infot jagada.

Loe täispikka artiklit Äripäevast.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles