Laulasmaa spaa võib vahetada omanikku

Sirje Niitra
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Praeguseks enam kui pool aastat suletud olnud Laulasmaa spaakompleksi operaator ja juhtkond vahetus korduvalt, kuid selle omanikuks jäi ikka ettevõtja Tõnu Laagi omanduses olev AS Fablio.
Praeguseks enam kui pool aastat suletud olnud Laulasmaa spaakompleksi operaator ja juhtkond vahetus korduvalt, kuid selle omanikuks jäi ikka ettevõtja Tõnu Laagi omanduses olev AS Fablio. Foto: Marina Puškar / Postimees

Laulasmaa Resort Spa tegevjuht Kukka Pietiläinen ütles, et sealne hotell ja restoran on ajutiselt suletud majanduslikel põhjustel.



Tegevjuht lisas, et kõik sõltub käimasolevast äritehingust, mille tulemused selguvad lähiajal ja mille sisu ei saa ta avada.

Küsimusele, kas tehing võib puudutada kinnistu müüki või järjekordset operaatori vahetust, vastas Pietiläinen, kes on Laulasmaal ametis detsembrikuust, jaatavalt.

«Ma ei imestaks, kui kinnistu omanikku vahetaks, sest mingi lahendus tuleb leida,» lausus ka üks praeguse omaniku Tõnu Laagi endine äripartner, kes soovis jääda anonüümseks.

Laulasmaa spaa oli suletud ka eelmisel talvel pärast seda, kui eelmine operaator OÜ Laulasmaa Hotellid pankrotti läks.  Vahepea on omanik ka ettevõtte saneerimist taotlenud.

Nii see kui eelmine Laulasmaa puhkekompleksi operaator on seotud kinnisvaraärimees Tõnu Laagi perekonnaga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles