Autoliv tegi Normale ülevõtupakkumise

Gert D. Hankewitz
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Norma toodangu näited
Norma toodangu näited Foto: norma.ee

Autoliv, kellele kuulub juba 51 protsenti Norma aktsiatest, tegi ettevõttele täna hommikul ülevõtupakkumise, lubades maksta 92,31 Eesti krooni aktsia kohta.

Autoliv on leppinud kokku aktsionäridega, kellele aktsiatega on esindatud 26,44 protsenti Norma aktsiakapitalist, et juhul, kui Autoliv teeb ülevõtmispakkumise kõigi Norma aktsiate omandamiseks, mis juba talle ei kuulu miinimumhinnaga 92,31 Eesti krooni, aktseptivad vastavad investorid sellise pakkumise kõigi neile kuuluvate Norma aktsiate osas, teatas firma börsile.

Autoliv kinnitas, et peale selle kokkuleppe ei ole Autoliv Äriühingud sõlminud omavahel ega kolmandate isikutega lepinguid, mille eesmärgiks on omandada täiendavaid Norma aktsiaid.

Norma on kokku emiteerinud 13 200 000 nimelist lihtaktsiat nimiväärtusega 10 Eesti krooni. Kõik Norma aktsiad on vabalt võõrandatavad. Kõik Norma aktsiad on noteeritud Tallinna Börsil.

Autolivi pakkumishind on ligi 30 protsenti kõrgem aktsia reedesest sulgemishinnast.

Pakkumise lõpuleviimise tingimuseks on see, et Autoliv saab nõustumuse vähemalt 90 prtosendi Norma aktsiate osas (kaasa arvatud hetkel Autolivile kuuluvad aktsiad). Pakkumise aktseptimise tähtaeg algab eeldatavasti 17. märtsil 2010 ning kestab 28 päeva e. kuni 14. aprillini 2010.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles