Juhan Parts: ootame lume sulamist

Raigo Neudorf
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
EMT tutvustas 25. veebruaril oma 4G testvõrku. Vasakult: Juhan Parts, EMT juht Valdo Kalm, ettevõtte tehnikadirektor Tõnu Grünberg ning Ericsson Eesti juht Veiko Sepp.
EMT tutvustas 25. veebruaril oma 4G testvõrku. Vasakult: Juhan Parts, EMT juht Valdo Kalm, ettevõtte tehnikadirektor Tõnu Grünberg ning Ericsson Eesti juht Veiko Sepp. Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Majandus- ja kommunikatsiooniminister Juhan Partsi sõnul on kevadel kavas asuda rajama kiiret üle-eestilist internetti võimaldavat lairibavõrku.


«Me ootame lume sulamist, et kopp maasse lüüa ja alustada EstWini infrastruktuuri loomisega,» märkis Parts neljapäeval, kui EMT avas oma 4G testvõrgu.



Minister avaldas lootust, et juba 2012. aasta lõpus on märkimisväärne osa Eestist kaetud uue põlvkonna internetivõrguga, mis võimaldab pääseda ligi internetiühendusele kiirusega kuni 100 Mbit/s.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles