Skype lõi käed USA suurima mobiilioperaatoriga

Raigo Neudorf
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Egert Kamenik.

USA suurim mobiilsideoperaator Verizon Wireless ja Skype teatasid täna strateegilisest koostööst, mis võimaldab Verizon Wireless'i klientidel teha Skype'i kõnesid.


Sisseehitatud Skype'iga Verizon Wirelessi mobiiltelefonid jõuavad turule märtsikuus.



Uue, 3G nutitelefonidesse integreeritud Skype'i rakendusega saavad andmesidepaketiga Verizon Wireless'i kliendid kasutada Skype'i poolt pakutavaid erinevaid võimalusi.



Nii avaneb Verizoni klientidel võimalus teha ja vastu võtta häälkõnesid Skype'lt Skype'le üle maailma Ameerika populaarseima mobiilsidevõrgu kaudu.



Samuti on neil võimalik helistada rahvusvahelistele telefoninumbritele soodsate Skype Out tariifidega ning pidada tekstivestlusi teiste Skype'i kasutajatega.



Verizon Wireless'i asepresident ja turundusjuht John Stratton märkis, et kahe ettevõtte teenuste ühendamine toob kasutajatele olulist lisaväärtust.



«Meie enam kui 90 miljonit klienti saavad võimaluse nutitelefonide ja andmesidepaketi abil helistada piiramatult sadadele miljonitele Skype'i kasutajatele üle maailma. Juba märtsis pakume selleks 9 erinevat telefonimudelit.»



Verizon Wireless opereerib Ameerika Ühendriikide suurimat mobiilsidevõrku, teenindades enam kui 91 miljonit klienti.


Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles