Reisima.net lõpetab tegevuse

Siiri Erala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Portaalist Reisima.net reisi ostnutel ilmselt lennujaama asja pole, sest firma lõpetab tegevuse.
Portaalist Reisima.net reisi ostnutel ilmselt lennujaama asja pole, sest firma lõpetab tegevuse. Foto: Andres Teiss

Internetis puhkusereisidega kaubelnud Reisima.net lõpetab tegevuse ja firmale maksnud, kuid reisist ilma jäänud inimestel tuleb nüüd oma raha tarbijakaitse kaudu välja nõuda.

Tagatist, millest klientide nõudeid täita, on portaali taga seisval firmal Digistar Groupil 200 000 krooni. Selle avamiseks palubki tarbijakaitse kõikidel, kes on nimetatud firmale reiside eest maksnud, kuid juba reisita jäänud või jäämas, esitada avaldus.

Avaldusi saab esitada märtsi alguseni ja kõik vajalikud dokumendid tuleb saata kas kirja teel või e-postiga. Tarbijakaitseameti aadress on Tallinn, Kiriku 4, 15071 ja e-posti aadress info[ät]tka.riik.ee.

Reisima.net sattus läinud kuul tähelepanu keskpunkti ühe Gran Canaria puhkusereisi ärajäämise tõttu. Kokku sai firma tegutseda vähem kui aasta, oma turuletulekust teatas Reisima.net mullu aprillis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles