Videod: valik Super Bowl 2010 reklaamidest

Hetlin Villak-Niinepuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Perekond Simpsonid.
Perekond Simpsonid. Foto: COVI/ Scanpix

Aasta oodatuimates reklaamides võis tänavu näha nii Simpsonite tegelaskujusid, ansamblit KISS kui ka Betty White'i, kes on eestlastele tuntud seriaalist „Kullakesed".

Super Bowli teleülekannetest on lisaks ameeriklastele saanud üks aasta tippsündmuseid ka reklaamitegijatele ja ettevõtetele, sest vaatajaskond on siis üks suurimaid ning summad, mis seoses reklaami vaatajateni toomisega kaasnevad, üüratud.

7. veebruaril toimunud Ameerika jalgpalli tähtsaimal mängul oli vaatajaid kokku umbes 77 900 000 ning 30 sekundit eetriaega ühele Super Bowli vaheajal näidatavale reklaamile maksab 2,5 miljonit dollarit (umbes 28,3 miljonit krooni).

Teleülekande vaheajal näidatavate reklaamide nimel nähakse palju vaeva ja tihti kaasatakse nende tegemisse ka erinevaid superstaare nii filminäitlejate kui ka lauljate hulgast.

Vaata Google, Snicersi, Coca Cola, Audi, Dr Pepperi ja Budweiseri tänavusi Super Bowli vaheajal vaatajateni jõudnud reklaame.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles