Porkuni kooli ehitab Merko

Raul Sulbi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Porkuni kooli eelprojekt.
Porkuni kooli eelprojekt. Foto: www.rkas.ee

ASi Merko Ehitus üldehitusdivisjoni direktor Tarmo Pohlak ja Riigi Kinnisvara ASi ehitusdirektor Igor Gerasenkov sõlmisid täna lepingu Lääne-Virumaal Tamsalu vallas Porkuni külas asuva Porkuni kooli projekteerimis- ja ehitustööde teostamiseks.

Porkuni kooli tarbeks projekteeritakse ning rajatakse uus, 6 497m² suuruse netopinnaga ühekordne hoone, vahendas Riigi Kinnisvara ASi pressiesindaja.

Eelprojekti tegi U-Disain OÜ. Koolimaja erivajadustega lastele valmib tuleva aasta suvel. Tööde maksumuseks on ilma käibemaksuta 53 miljonit krooni.

AS Merko Ehitus ja AS Merko Tartu ühispakkumus võitis riigihanke Porkuni kooli projekteerimis-ja ehitustöödeks kümne pakkuja seas.

Porkuni kool on üks neljast riigikoolist, mille kordategemiseks sõlmisid kokkulepped 2. jaanuaril 2009. aastal haridus- ja teadusminister Tõnis Lukas ja Riigi Kinnisvara ASi juhatuse liige Elari Udam.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles