Loksa juhid koondamiste pärast eriti ei muretse

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Loksa linna koduleht.
Loksa linna koduleht. Foto: www.loksa.ee

Loksa linnapea, keskerakondlane Helle Lootsmann on seisukohal, et küll laevatehas leiab jälle uusi tellimusi ning elu ettevõtes läheb edasi.


«Ega püha paik ei jää kunagi tühjaks, on minu arvamus,» ütles Lootsmann. «See on logistiliselt niivõrd hea asukohaga ja täiuslik tehas, et sinna saadakse kindlasti uusi tellimusi. Seega kujuneb koondamine ajutiseks.»

Loksa linnavolikogu esimees Rein Heina kinnitas, et Loksa Laevatehas on linna kõige suurem tööandja. Töötades ise laevatehases avalike suhete juhina ei soovinud ta koondamist kommenteerida. Küll mainis ta, et koondamise korral peab linnavalitsus sellega arvestama selle aasta eelarve tulude ja kulude poole kokkupanemisega. Eelarve ei ole tema sõnul praegu veel vastu võetud.

Heina tõdes, et loomulikult on koondamine kohalikele elanikele suur löök. Kuna paljud neist on aga tehases pikka aega töötanud, siis saavad nad ka korraliku koondamistasu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles