Mägus: lootsime iluuisutamise EMiga seoses rohkem külastajaid

Sirje Niitra
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Meriton sai uisutajad endale.
Meriton sai uisutajad endale. Foto: Silja Kaigu

Hotellide ja restoranide liidu juht Feliks Mägus ütles, et lootis iluuisutamise EMiga seoses suuremat täituvust teistelegi hotellidele peale Meritoni, mille korraldajad majutuseks välja valisid.


Mägusa sõnul küsiti suurvõistluse osalejate ja külastajate majutamiseks pakkumisi teisteltki hotellidelt, kaasa arvatud tema enda juhitavalt Nordic Hotel Forumilt. Meritoni kasuks langes valik tõenäoliselt selle suuruse ja asukoha pärast, lausus ta.

Ehkki algul loodeti võistlustega seoses suuremat elevust, siis nüüd tundub Mägusale enda sõnul, et teistele hotellidele külastajaid selle tõttu suurt ei lisandu.

Praegu on hotellinduses aasta madalaim hooaeg ja enne kevadet pole elavnemist loota. Seetõttu on mõistetav, et pealinna majutusasutused lootusrikkalt uisutajate poole vaatasid.

Mägusa sõnul võib üritusest siiski kõigile kasu tõusta - kui mitte nüüd kohe, siis hiljem tingimata. «Eesti tuntuse seisukohalt on äärmiselt oluline, et selline suurvõistlus Eestisse tuua suudeti, sest pikas perspektiivis on see kõigile kasulik. Kõik Eestit tutvustavad tegevused toovad turiste juurde ja need, kes täna sellest ärist osa ei saa, saavad seda kindlasti tulevikus.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles