Skoblov: ükski tootja ei saa kaubaketile hinda peale suruda

Sirje Niitra
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aleksander Skoblov.
Aleksander Skoblov. Foto: Peeter Langovits

Remedia tegevjuht Aleksander Skoblov, keda riigiprokuratuur süüdistab Liviko ja Offex Grupi viinahinna kartellikokkuleppele kaasaaitamises, ütles, et ei usu sellise kokkuleppe võimalikkusesse.


«Ma ei usu, et ükski tootja Eestis ühelegi kaubaketile mingit hinda peale suruda saab,» lausus Skoblov.

Enda kohta ütles Skoblov, et kui pole midagi teinud, siis ei saa ta ka ennast milleski süüdi tunnistada. «Me räägime alkoholitootjatega omavahel iga päev hinnast, ju on mõnest pealtkuulatud kõnest midagi välja loetud,» nentis ta.

Skoblovi juhitav Remedia jäi kiminaalasjas, milles maksu- ja tolliamet süüdistas Offex Gruppi maksumärkide võltsimises, õigeks, ehkki oli algul samuti uurimise all. Alkoholitootjate kartellikokkulepe koorus välja just  sellest kriminaalasjast.

Riigiprokuratuur saatis süüdistuskokkuvõtte alkoholitootjate võimaliku konkurentsi kahjustava hinnakokkuleppe sõlmimise kohta kohtusse detsembri lõpus.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles