Kalleimaid suvilaid müüakse Saaremaal

Martti Kass
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Virtsu-Kuivastu liinil sõitev praam.
Virtsu-Kuivastu liinil sõitev praam. Foto: Andres Teiss / Scanpix

Kinnisvaraportaali City24.ee andmeil olid selle nädala alguse seisuga kõige kallimad suvekodud pakkumisel Saaremaal, kus pakutavate objektide keskmine ruutmeetri hind küündis 28 574 kroonini.

Suvilate Eesti keskmine ruutmeetripõhine pakkumishind oli jaanuari teisel nädalal 11 794 krooni, aasta tagasi 15 323 krooni, kirjutas Meie Maa.

Odavaimat kinnisvara suve veetmiseks võis leida Lõuna-Eestist, Valga- ja Viljandimaalt (keskmise hinnaga 7306 krooni ruutmeeter).

Kõige kallimad suvekodud olid müügis peamiselt Saare-, Jõgeva- ja Läänemaal (16 000 - 28 000 krooni ruutmeeter), kus pakkumiste arv oli aga väga väike.

Suvekodude keskmise pakkumishinna ajasid üksikutes maakondades kõrgeks ühelt poolt müügis olevate objektide vähesus, teiselt poolt atraktiivsus, sest ka mitmeid turismitalusid ja muid majutuskohti püütakse suvekodu sildi all maha müüa, vahendas portaal.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles