Samsungile prognoositakse rekordilist aastakasumit

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Samsung Galaxy S4
Samsung Galaxy S4 Foto: SCANPIX

Thomson Reutersi analüütikute keskmise hinnangu järgi peaks Lõuna-Korea tehnoloogiaettevõte Samsung teenima käesoleval finantsaastal 35,85 miljardit dollarit kasumit, mis tähistaks ühtlasi teist järjestikust rekordkasumiaastat.

Samsung ise teatas eile, et esialgsete prognooside järgi peaks ettevõtte kolmanda kvartali kasumiks olema rekordilised 9,42 miljardit dollarit, samas on kasumi kasv viimase kahe aasta kvartalite hulgas aeglaseim.

Samsungi rekordilisi tulemusi veab mobiiliüksus, kolmandas kvartalis müüs ettevõte hinnanguliselt 86-88 miljonit  nutitelefoni ehk rohkem kui 10 miljonit enam, kui teises kvartalis.

Lipulaeva Galaxy S4 müük on analüütikute andmeil aga aeglustunud - kui aprilli lõpust juuni lõpuni müüdi hinnanguliselt 20 miljonit seadet, siis juulist kuni septembrini langes müük 16 miljoni eksemplarini.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles