Saabist huvitub Bernie Ecclestone'iga seotud firma

Mari Kamps
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Bernie Ecclestone
Bernie Ecclestone Foto: SCANPIX

Hollandi sportautode valmistaja Spyker tegi eile õhtul Saabi ostmiseks uue pakkumise, firmast huvitub ka vormelimaailma liidri Bernie Ecclestone'iga seotud investeerimisgrupp.


USA autohiiu General Motorsi pressiesindaja sõnul ei kommenteeri ettevõte ühtegi pakkumist enne, kui otsus on langetatud.

Spykeri pressiesindaja Victor Muller kinnitas, et nende esitatud pakkumine on konstruktiivne, vahendas Dagens Nyheter. «Meie nägemuse järgi on Saabi kaubamärgis palju potentsiaali. Soovime sõlmida tehingu võimalikult ruttu,» lisas ta.

Majanduslehe Dagens Industri andmetel tunneb Saabi vastu huvi kaks Rootsi gruppi, millest ühte toetab Luksemburgi investeerimisfirma Genii Capital.

BBC andmetel kuulub Genii Capitali pakkumise esitanud ärimeeste hulka vormel-1 maailma juhtfiguur Bernie Ecclestone.

Genii Capital investeeris hiljuti ka Renault' vormelimeeskonda.

Eccclestone rääkis uudisteagentuurile Bloomberg, et Saab on hea kaubamärk, kuid selle praegused omanikud on selle tõenäoliselt hooletusse jätnud. «Me pole praegu selle omanikud, kuid vaatame, mis tulevik toob,» lisas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles