NCC Ehituse uueks juhiks saab Toomas Alle

Kristina Traks
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toomas Alle.
Toomas Alle. Foto: Peeter Langovits / Postimees

NCC Ehituse nõukogu kinnitas alates homsest uueks tegevjuhiks ja juhatuse esimeheks ettevõtte senine ehitusdirektor Toomas Alle.

Toomas Alle sõnul kavatseb ta suuresti sama meeskonnaga jätkata juba valitud suundadel ettevõtte positsiooni kindlustamist turul. «Ehitusturg on endiselt pidevas muutuses, pakkudes igapäevaselt rohkelt uusi katsumisi ning nagu igale ehitusfirmale, nii ka meile on ning jääb edaspidi võtmesõnaks muutustega kohanemine,» märkis Alle.

Varasemalt on Toomas Alle töötanud Skanska juhatuse liikmena. Alle töötas Skanskas ja selle eelkäijas Skanska EMV-s kokku kaksteist aastat. NCC ehitusdirektorina alustas Alle möödunud aasta novembris.

NCC on Eestis tegutsenud üle 15 aasta ning ehitanud Ülemiste kaubanduskeskuse, Eesti Kohtuekspertiisi hoone ning üle 1000 korteri Haaberstis Pärnaõuel, Viimsis Tammeõuel, Lasnamäel Vana-Kuulis ning Mustamäel Rabakülas. Käesoleval aastal lõpetab NCC Ülemiste City kahe büroohoone ehituse Tallinnas.

Põhjamaade üks suurim ehitusfirma NCC eraldas 2010. aastal kontsernis ehituse ja elamuarenduse suunad vastavalt NCC Ehituse ASiks ja NCC Elamuarendus OÜks. 2012. aastal lõi NCC äripindade arendamisele keskenduva tütarettevõtte NCC Property Development OÜ.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles