Pärnits napsas NCC Ehituse pikaaegse juhi oma meeskonda

Kristina Traks
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toomas Aak veel NCC Ehituse juhina Ülemiste Citys Maksu- ja Tolliameti uuele hoonele nurgakivi panemas.
Toomas Aak veel NCC Ehituse juhina Ülemiste Citys Maksu- ja Tolliameti uuele hoonele nurgakivi panemas. Foto: Andres Haabu

ASi Mainor Ülemiste juhatuse esimehe ametikohale asub alates oktoobrist Toomas Aak, kes eelnevalt oli NCC Ehitus ASi juhatuse esimees. Ametikohalt lahkuv Taavi Toots jätkab ettevõtete arendamist äriarendusteenuste firmas BD Partners.

«Aasta tagasi, veel enne kui Mainor ASi juhatuse esimees Peeter Tohver ametikohale asus ja oma meeskonda looma hakkas, oli Mainor Ülemistesse vaja juhti, millele Taavi Toots pakkus välja lahenduse ning on suurepäraselt täitnud oma rolli vahejuhina. Aasta on olnud tulemuslik, hea energia ja edusammudega – suutsime ärikasumit peaaegu poolteist korda kasvatada. Nüüd tuleb sama tempoga Ülemiste City edulooga jätkata,» kommenteeris Mainor Ülemiste nõukogu esimees Ülo Pärnits juhivahetust.

Toomas Aak ütles, et ta on Ülemiste City Targa Äri Linna arengut viimasel ajal jälginud ja tööpakkumine Peeter Tohveri poolt oli ahvatlev, sest Ülemiste City on Eesti üks suurimaid ja edukamaid arendusprojekte. «Kolmteist aastat töökogemust NCC Ehitus ASi juhina on andnud mulle teadmiste- ning kogemustepagasi, mida saan edukalt rakendada Ülemiste City arendamisel üheks põhjamaade suurimaks teadmistel põhinevaks majanduslinnakuks,» lisas ta

Peeter Tohver ütles, et Toomas Aak on end tõestanud ennast hea juhi ning väärtusliku meeskonnaliikmena olles Mainori suurprojekti, Lõõtsa tänava 8a asuvate kolmiktornide rajamise eestvedaja, sest hoonet ehitas just NCC Ehitus.

Peeter Tohveri sõnul saab Toomas Aaki peamiseks tööülesandeks Ülemiste City kiire arendamine multifunktsionaalseks linnakuks koostöös Technopolis Ülemiste ASiga ning linnaku tuntuse kasvatamine mujal maailmas, eesmärgiga tuua Ülemiste Citysse rahvusvaheliste firmade esindusi.

Mainor Ülemiste AS on asutatud 2005. aastal eesmärgiga ehitada endise Dvigateli tehase 35-hektarilisele territooriumile kaasaaegne linnaosa, kus leiaksid endale uue kodu uuendusmeelsed ja teadmisi hindavad ettevõtted. Uus linn, nimega Ülemiste City väärtustab kõrgelt inspiratsiooni, milleta ei saa ükski loominguline inimene ja edukas ettevõte.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles