Arula külalismaja naudib oma head asukohta

Sirje Niitra
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuutsemäel.
Kuutsemäel. Foto: Margus Ansu

Otepäält 11 kilomeetri ja Kuutsemäelt 400 meetri kaugusel asuvas ning Tartu Maratoni suusatrassi ääres paiknevas Arula külalismajas suurvõistluste ajal vaba kohta ei leia.


Arula külalismaja omanik Andres Kirt ütles, et ehkki Otepääl on majutuskohti palju, siis tema konkurentsi ei karda, sest asukoht on teistest parem. Kõrval on Kuutsemägi ja samas ka Tartu Maratoni rada.

Selleks nädalavahetuseks on külalismajas veel mõni vaba koht, aga tuleval nädalal, mil sealsamas leiab aset MK etapp murdmaasuusatamises, enam majutust ei leia.

Kogu 34 kohaga külalismaja üürimine suuremale seltskonnale maksab 12500 krooni, ühe koha eest tuleb aga välja käia 350 krooni.

Kirt rahva puuduse üle ei kurda - käib nii sportlasi kui niisama suusarõõmude nautijaid. Sel nädalal tulid koolivaheaega veetma ka paljud lastega pered.

Selle aasta algusest suurenenud kuludega loodab mees toime tulla, sest need olid varakult ette teada.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles