Viga Apple Maps'is suunas autojuhid Alaska lennujaama maandumisrajale

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Alaska Fairbanksi lennujaama püstitatud tõkked.
Alaska Fairbanksi lennujaama püstitatud tõkked. Foto: AP

Alaska Fairbanksi lennujaama on püstitatud tõkked pärast seda, kui autojuhid hakkasid iPhone'i kaarti jälgides üle lennujaama peamise maandumisraja sõitma, vahendab The Telegraph.

Lennujaama turundusjuhi Angie Speari sõnul ei lugenud see, et märgid näitasid midagi muud, iPhone'i kaart suunas juhid ikkagi just sellele teele.

Juhised lennujaama jõudmiseks viisid autojuhid mööda teenindusteed maandumisraja vastas asuva terminali juurde. Juhtide telefonid ei suunanud neid otseselt rada ületama, kuid nad võisid näha sellest üle asuvat terminali ning jätkasid oma teed.

Esimese neid juhiseid järginud autojuhi peatasid turvamehed ja politsei ning seejärel võttis lennujaam ühendust Apple'iga.

«Palusime neil keelata lennujaama tähistamise, kuni nad parandused sisse viivad, mõeldes, et parem tühi koht kaardil, kui võimalus, et keegi veel samu juhiseid järgib,» ütles Fairbanksi lennujaama operatsioonide juhataja Melissa Osborn.

Kõigest hoolimata on vigane kaart ikka veel üleval.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles