Kiirtoidurestoranid kasvatavad jõudsalt käivet

Tallinna Vapiano juht Gert Kerde.

FOTO: Andres Haabu

McDonald’si Baltikumi juhi Tomasz Nawrocki sõnul hakkavad ettevõtte majandustulemused jõudma kriisieelsele tasemele.

«Kriis mõjutas meid sarnaselt teiste ettevõtetega, kuid olime võrreldes paljude teistega paremas positsioonis selle poolest, et kui paljud ettevõtted pidid pingutama, et ots otsaga kokku tulla, oli meil võimalik teha ulatuslikke investeeringuid,» räägib Nawrocki.

Nawrocki andmetel on ettevõte 2008. aastast praeguseni investeerinud Eesti restoranidesse ühtekokku 7,6 miljonit eurot. Hesburgeri arendusdirektori Ieva Salmela sõnul on Hesburgeri käive nii kriisiajal kui päarst seda stabiilselt kasvanud ning ettevõtte eesmärk on igal aastal investeerida nii Eestis kui ka Lätis ja Leedus uute restoranide avamisse.

Tagasi üles