Armastajapaaridest teenisid aastaga enim Jay Z ja Beyonce

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Beyonce Knowles ja Shawn «Jay-Z» Carter
Beyonce Knowles ja Shawn «Jay-Z» Carter Foto: AP / Scanpix

Forbesi andmetel teenisid muusikud Jay Z ja Beyonce Knowles eelmise aasta juunist selle aasta juunini kokku 95 miljonit dollarit.

Jay Z ja Kanye Westi albumit «Watch the Throne» osteti üle miljoni koopia ja sellega kaasnev tuur tõi USA-s sisse 1,4 miljonit dollarit kontserdi pealt. Knowles teenis oma tuuril keskmiselt kaks miljonit dollarit kontserdilt.

Jay Z müüs osaluse korvpalliklubis Brooklyn Nets ja soovib müüa ka osalust meeskonna mänguhoones Barclays Center, sest tal on nüüd spordiagentuur Roc Nation Sports, mis esindab näiteks korvpallur Kevin Duranti. Knowlesil on lõhnaõlisari ja rõivabränd House of Deron.

2. kohale tulid 80 miljoni dollariga Tom Brady ja Gisele Bündchen. Maailma suurima teenistusega modell teenis NFL-i staarist abikaasast neli miljonit enam. Bündchen teenib ka osalusega Brasiilia rannajalatsifirmas Grendene. Bradyl on reklaamilepingud, kuid ainuüksi New England Patriotsi uue lepinguga, mille alusel ta mängib 40-aastaseks saamiseni, kaasnes 30 miljoni dollariline boonus.

Esikolmiku lõpetasid Angelina Jolie ja Brad Pitt ligi 50 miljoni dollariga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles