Kaja Koovit: Eesti või Leedu kasumiahnus?

Kaja Koovit
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pildil Postimehe majandustoimetuse juhataja Kaja Koovit.
Pildil Postimehe majandustoimetuse juhataja Kaja Koovit. Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Moekauplus Emporio Armani pani Rävala puiesteel oma pillid kotti. Mitte sellepärast, et masu ka rikkamate eestimaalaste taskust viimsed veeringud oleks minema pühkinud või siinse ostja moe-eelistused oleks oluliselt muutunud.


Kaupluse omanik, Leedu Apranga Grupi peadirektor Rimantas Perveneckas tunnistab küll, et eestlased on kolme Balti riigi kõige kesisemad kallitele riietele kulutajad, kuid ütleb, et rendileping lõpetati, sest ruumide omanikuga ei saadud üüri osas kokkuleppele. Omanik ei olnud nõus renti alandama. See olla esimene kord, mil selline takistus firma teele kerkinud.



Samas ei hiilga leedukad just heategevusega ning varasemat rendihinda üritati alla rääkida ikka kasumi nimel.



Kogu loole lisab vürtsi fakt, et see ei ole esimene kord, mil lõviosas Marcel Vichmannile kuuluv Norber Grupp oma majas rentnikust ilma jäi. Mais sulges samal põhjusel uksed ärimees Tarmo Sumbergile kuulunud Go City Spa.



Saatuse irooniana eelistas kaks aastat tagasi Norber Grupp just mainekat kaubamärki ja sealt loodetud tulu LHV panga kontorile. Vaatamata sellele, et viimastega oli enam kui paar aastat tagasi rendileping sõlmitud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles