Pipedrive sai investoritelt 2,4 miljonit dollarit

Liisu Arumäe
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pipedrive'i kaasasutaja Ragnar Sass.
Pipedrive'i kaasasutaja Ragnar Sass. Foto: Peeter Langovits

Eesti idufirma Pipedrive, mis aitab keskmiseid ja väikeettevõtteid müügiprotsessi haldamisel, sai investoritelt 2,4 miljonit dollarit, vahendab The Wall Street Journal.

2010. aastal asutatud ettevõtte teenust kasutab 105 riiki ning kaasasutaja Ragnar Sassi sõnul on ettevõtte aastane ennustatav sissetulek juba praegu kahe miljoni dollari ligi.

Raha kasutatakse globaalsete laienemisplaanide tarbeks ning mobiiliseadmetele laienemise jaoks. „Me soovime igal seadmel ühesugust funktsionaalsust,“ ütles Sass.

Ettevõte ei paku tasuta prooviaega, registreeruda saab 30-päevase täisversiooni kasutajateks. Ragnar Sassi sõnul otsustab umbes 13 protsenti kasutajatest prooviperioodi lõppedes teenust kasutama jääda. Selle aasta alguses jõudis ettevõte 5000 maksva kliendi verstapostini.

Irooniliselt pole müügitarkvara müüval ettevõttel müügiosakonda, vaid kõik on käinud suust-suhu infoleviku teel.

Seekordsete investorite hulgas olid Rembrandt Venture Partners, Storm Ventures, TMT Investments ning ingelinvestorite grupp eesotsas Taavet Hinrikusega Transferwise'st.

Ettevõte on asutatud Tallinnas, kuid praegu asub nende peakorter Ameerika Ühendriikides, Palo Altos.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles