Äppmiljonäri laagri võitis kinnisvara müüki ja üürimist toetav äpp

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Äppmiljonäri laager.
Äppmiljonäri laager. Foto: EMT

Nädalavahetusel toimunud Garage48 EMT Appmillionaire camp 2013 võitis äpp nimega Photofing, mille idee on võimaldada ettevõtetel luua interaktiivne fotopank kinnisvara müügi või üürimise toetamiseks.

Lisaks saavad ostjad tulevikus antud äpi kaudu ise müügil olevaid kortereid ja maju vaadata läbi interaktiivse pildipanga. Photofingi idee autor on Erik Suit, kes pääses möödunud aastal ka EMT Äppmiljonäri konkursil finaali ehk kümne parima sekka.

EMT Äppmiljonäri konkursi projektijuhi Lauri Toomsalu sõnul oli suur rõõm kohtuda taas parimate potentsiaalsete äppmiljonäridega ning neile koostöös Garage48, Samsungi ja Microsoftiga uus võimalus anda.

«Äpid on täna väga suur äri ja meelelahutus ning see valdkond näitab hetkel väga kiiret kasvu. Peame oluliseks, et kodumaised äpid leiaksid rakendust üle maailma ning anname omalt poolt sellele panuse nendest rääkimise, tutvustamise ja arendamise kaudu,» rääkis Toomsalu.

Appmillionaire camp toimus 13-15.septembril Ülemiste Technopolis EMT, Garage48 ning Microsofti eestvedamisel. Garage48 EMT Appmillionaire camp oli eelmistest Garage48 tegevustest pisut erinev, kuna seekordne üritus oli eelmisel aastal EMT poolt korraldatud menuka kampaania Äppmiljonäri jätk.

Kokku kutsuti üritusele 50 uute äppide ideede autorit, kellest pooled pärinesid EMT konkursist ning teine pool kutsuti avaliku üleskutsega läbi meedia.

Reedel 13.septembril kell 17:30 alustati ideede esitlemisega ning arendusse läks 12 uue äpi ideed: Smack the Politician, Find that AD, USB 4.0, Qwertu, BitterSweet, Smarter than U, Digifail, mTakso, Photofing, MyWheel, Health Notebook and MmmmMerchant.

Äppide kirjeldustega saab tutvuda lähemalt siin.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles