Tallinna ja Helsingi vahel Copterline niipea ei lenda

Liina Valdre
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kui Postimehe fotograaf oli pildistamas Copterline’i tühja maandumisplatsi Tallinna linnahalli katusel, saabus kopter Robinson R-44, millest väljus ärimees Oleg Sõnajalg koos abikaasa Viiviga. Sõnajalg rendib Copterline’i maandumisplatsi Saaremaale lendamiseks.
Kui Postimehe fotograaf oli pildistamas Copterline’i tühja maandumisplatsi Tallinna linnahalli katusel, saabus kopter Robinson R-44, millest väljus ärimees Oleg Sõnajalg koos abikaasa Viiviga. Sõnajalg rendib Copterline’i maandumisplatsi Saaremaale lendamiseks. Foto: Küllike Rooväli

Copterline lähiajal Tallinna–Helsingi liinile ei naase, kuna ettevõte teenib oluliselt paremini Põhjamerel naftapuurtorne teenindades.

Esialgu pidi Copterline oma kevadise lennuplaani avaldama jaanuari alguses. Viimati oli plaanis liinile naasta selle aasta augusti keskpaigast, kuid ettevõtte tegevjuht Kari Ljunberg tunnistas, et kuna Põhjamerel on endiselt nõudlust, siis on mõnda aega kavas seal ka lende jätkata.

Ljunbergi sõnul on tulevikus siiski kavas liinile naasta, kuid konkreetset kuupäeva ta praegu öelda ei soovinud. Lennuameti kinnitusel ei ole Copterline esitanud taotlust, mis oleks seotud lendude jätkamisega Tallinna ja Helsingi vahel.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles