Teder peab Ukraina keerulises ärikeskkonnas vastu

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ärimees Hillar Teder
Ärimees Hillar Teder Foto: arhiiv

Äsja oma Ukraina firmaga börsile tulnud suurärimees Hillar Teder on keerulises ärikeskkonnas vastu pidamiseks koondanud enda ümber tugeva eestlastest meeskonna, värskelt liitus sellega kunagine hansapankur Raul Parusk, kirjutab Äripäev.

17. augustil saatis Ukraina Jaemüüjate Tarnijate Assotsiatsioon laiali avalduse, kus hoiatab ohtude eest neid, kes soovivad Londoni börsilt osta Tederi osalusega Arricano Real Estate’i aktsiaid. Ukraina Jaemüüjate Tarnijate Assotsiatsiooni ja pankrotistunud O’key Ukraina ühe võlausaldaja esindaja Aleksei Dorošenko sõnul ei olnud nende eesmärk takistada Arricanol IPO korraldamist.

«Meil on hea meel, et Arricano korraldas IPO, see annab meile lootust, et me saame oma raha tagasi,» märkis Dorošenko eelmisel neljapäeval Kiievis Äripäeva ajakirjanikuga kohtudes. «Eesmärk on see, et Teder saaks aru, et see olukord ei ole tema jaoks kasulik.»

Dorošenko sõnul on vaja sõlmida rahumeelne kokkulepe, kuid praegu see seisab kohtu taga.

O’key Ukraina on oma võlausaldajatele võlgu umbes 10 miljonit eurot, see on summa, mille on määranud kohus. Dorošenko sõnul on see summa siiski suurem, umbes 15–17 miljonit eurot.

Loe pikemalt Äripäevast.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles