Töötus ületas kõigis maakondades 10 protsendi piiri

Laura Raus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Töötukassa ja MTÜ Jeeriko osalesid abiprojektis pikaajaliste töötute tööharjutuses. Valmis padjad kingiti Rakvere vanadekodule.
Töötukassa ja MTÜ Jeeriko osalesid abiprojektis pikaajaliste töötute tööharjutuses. Valmis padjad kingiti Rakvere vanadekodule. Foto: Arvet Mägi / Virumaa Teataja

Jõulueelsel nädalal võttis end töötukassas arvele tavapärasest vähem inimesi, kuid registreeritud töötus siiski kasvas ning ületas kõigis maakondades kümne protsendi piiri.


Ajavahemikul 18.-23. detsember lisandus 1 467 uut registreeritud töötut. 23. detsembri seisuga oli registreeritud töötuid 87 239 ehk 392 võrra rohkem kui nädala eest. See moodustab 13,3 protsenti tööjõust vanuses 16. eluaastast pensionieani, selgus töötukassa statistikast.

Kõrgeim ehk 19,2 protsenti oli registreeeritud töötus Ida-Virumaal. Madalaim ehk 10,1 protsenti oli see Jõgevamaal ja Tartumaal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles